Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Patientinfo

Telemedicin

RKC telemedicin

Ryggkirurgiskt centrum använder sig av telemedicinsk konsultationstjänst via krypterad videolänk. Denna tjänst passar ofta patienter som bor långt från storstaden eller som inte har tid eller möjlighet att ta sig till oss. Konsultationen passar bra för en första kontakt och för återkoppling efter genomförd MR-undersökning eller återbesök efter operation.

Vi kan då visa MR bilder och förklara vad som gör ont i ryggen. Därefter diskuterar vi olika tänkbara behandlingsalternativ vilket kan vara behandling hos sjukgymnast eller ett besök till oss för operationsplanering. Vill du ha din bokade tid eller ditt återbesök som telemedicinskt besök,  kontakta oss på tidsbokningen 08-12458100 för bokning och kallelse med länk. (Det är viktigt att du har ett mobilt BankID / BankID och att du kan vara uppkopplad till dator / smartphone med kamera.

För försäkringsbolag gäller att vid bokning av en patient så måste ni försäkra er om att patienten har tillgång till ett BankID/mobilt BankID samt en uppkopplad dator med kamera alternativt en smartphone. Ni bokar sedan in patienten som vanligt via boka doktorn och anger i bokningen att det är en telemedicinsk konsultation. Vi behöver en aktuell mailadress till patienten för att kunna skicka en länk som kopplar ihop oss. Vid frågor så är ni välkomna att höra av er till oss på info@rkc.se alt tel. 08-12458104 och 08-406 25 29

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.