RKC-chatt

För att underlätta för dig som är patient hos oss att på ett snabbt och enkelt sätt komma i kontakt med oss introducerar vi nu en chattfunktion via vår hemsida. Chattfunktionen är under utveckling och vi hoppas att den kommer fungera som ett bra sätt att snabbt få svar på dina frågor om du har kortare eller enklare frågeställningar.

Du som har en inplanerad operation hos oss kan här komma i kontakt med våra operationskoordinatorer och du som nyligen genomgått en operation kan nå sjuksköterskorna på vår postoperativa mottagning där de kan svara på kortare frågor om t.ex. smärta, sårläkning eller postoperativ smärtlindring. Du kan också komma i kontakt med våra fysioterapeuter via chatten om du har kortare frågor om t.ex. rehabträning, aktivitet och rörelse efter operation. Om du har längre eller mer komplexa frågeställningar rekommenderar vi att du i stället kontaktar oss via telefon.

Inkommer ditt ärende före kl 13:00 en vardag återkommer vi till dig samma dag. Inkommer ärendet efter kl 13:00 återkommer vi nästkommande vardag. Våra öppettider är mån-tor 8-15, fre 8-11. I anslutning till helgdagar har vi justerade öppettider. Klicka på länken nedan för att komma vidare till vår chattfunktion.