FRISQ-appen

För att underlätta för dig att följa med i din behandlingsplan inför, under och efter din operation eller rehab hos oss har vi tagit fram en helt unik app tillsammans med företaget FRISQ. I appen kan du bl.a. läsa viktig information, få instruktioner om förberedelser inför din operation och möjlighet att svara på formulär innan och efter din operation. Appen är helt kostnadsfri och du laddar enkelt ned den från App Store eller Google Play. Notera att du behöver en smartphone och ett BankID för att använda tjänsten. För närvarande finns appen tillgänglig endast för vissa av våra patienter då den är under utveckling. Vår målsättning är att den i framtiden skall kunna användas av alla patienter som kommer till oss. Fråga din vårdgivare om du vill veta mer!

Få tillgång till din vårdplan direkt i mobilen

Med hjälp av FRISQ appen får du  tillgång till din vårdplan direkt i mobilen. Du får värdefull information om bokade tider och förberedelser, checklistor och tips inför ditt besök. Du kan även fylla i och dela information med din vårdgivare om ditt mående och få tips inför och efter din operation eller rehabilitering. Ett smidigt sätt för dig som patient att få samlad information och ett sätt att kunna delta aktivt i din behandling. Vi hoppas och tror att detta kommer bidra till att du som patient känner dig välinformerad och förberedd inför din operation/behandling eller rehab här hos oss.

Så kommer du igång

Första steget är att ladda ner appen. Läser du detta på sin smartphone kan du klicka på symbolerna ovan för att ladda ner FRISQ. Annars följer du stegen nedan:

  1. Öppna App Store om du har en iPhone eller Google Play om du har en Android-telefon.
  2. Skriv in FRISQ i sökfältet och klicka på ”Hämta”
  3. Du har nu tillgång till applikationen och kan logga in med BankId.

Väl inne i patientapplikationen har du som patient hos RKC en tilldelad plan från din vårdgivare. Observera att du endast kan logga in i FRISQ-appen om du har fått en tilldelad behandlingsplan av din vårdgivare på RKC. Acceptera den och tillåt notiser för att kunna ta del av information och få påminnelser från oss. När du loggat in har du längst ner en menyrad för att kunna navigera mellan olika vyer och se bland annat dina aktiviteter för dagen, din plan och informationsdokument som vi delat med dig.

Hoppas du uppskattar applikationen. Återkoppla gärna till oss om du har synpunkter på hur appen fungerar eller dess funktioner och innehåll!