Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Kontakt

Lediga tjänster

Medicinsk sekreterare.

RKC söker ytterligare en medicinsk sekreterare för tjänstgöring på heltid. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter i journalsystemet Take Care så som journalskrivning, tidsbokning, DRG. Övriga arbetsuppgifter är telefonservice och att hjälpa till i vår reception. Vi arbetar även i Boka Doktorn då vi har avtal med försäkringsbolag. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma vid behov.  Önskvärt är några års erfarenhet som medicinsk sekreterare. Mycket goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. God allmän IT-kunskap. Vi värdesätter egenskaper som god samarbetsförmåga, noggrannhet och vana att jobba i ett tidvis högt tempo. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas snarast.  Sista ansökningsdag är 24 februari 2019.

Välkommen med din ansökan och ditt CV till: info@rkc.se

Ansök här

Fyll i formuläret fullständigt och noggrant. Du kommer att få en bekräftelse till den e-postadress du angav i din ansökan.

Får du inget mail tittar du först i din spam-korg, och om du inte heller där hittar det kontaktar du oss på telefon 08-124 581 00.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.