RKC Telemedicin

Nyhet! Vi introducerar Telemedicin för Försäkringsbolag

Vi introducerar nu vår telemedicinska konsultationstjänst. Vi tror på en stor efterfrågan av denna tjänst från patienter som bor långt från storstaden och som inte har tid eller möjlighet att ta sig till oss. Konsultationen passar bra för en första kontakt och för återkoppling efter genomförd MR-undersökning. Vi kan då visa MR bilder och förklara vad som gör ont i ryggen. Därefter diskuterar vi olika tänkbara behandlingsalternativ vilket kan vara sjukgymnastik eller ett besök till oss för operationsplanering.

För att boka in en patient så måste ni försäkra er om att patienten har tillgång till ett mobilt BankID samt en uppkopplad dator med kamera alternativt en smartphone. Ni bokar sedan in patienten som vanligt via boka doktorn och anger i bokningen att det är en telemedicinsk konsultation samt en korrekt mailadress till patienten. Vi skickar sedan ut information till patienten med en länk som kopplar upp dem till oss.
Vid frågor så är ni välkomna att höra av er till oss på info@rkc.se eller ring oss för information på tel. 08-1245 8104 alt. 08-1245 8100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *