Lediga tjänster

Vill du vara med och skapa högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus på Ryggkirurgiskt Centrum?

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker, vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Du blir en del av ett nytänkande team som är verksamma i moderna lokaler i Lilljanshuset vid Sophiahemmet. Vi erbjuder fördelaktiga arbetstider och goda villkor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättrings- och utvecklingsarbete samt kompetensutveckling för våra anställda.

Vi har för närvarande 3 lediga tjänster; Vi söker dig som trivs med att arbeta i team. Du tar eget ansvar för ditt arbete, är strukturerad, noggrann och nytänkande. Vi ser gärna att du bidrar med en positiv anda till gruppen och samarbetar för att nå gemensamma mål! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet. Välkommen med din ansökan till annonserade tjänster nedan eller skicka en spontanansökan om du vill arbeta hos oss!

Vi söker fysioterapeut!

På RKC rehab arbetar vi med bedömningar och rehabilitering av patienter med rygg- och nackproblem. Vi tar emot patienter som har ryggrelaterade besvär och kan komma att behöva en operation för att bli bättre, men långt ifrån alla ryggproblem behöver lösas med kirurgi och många av våra patienter kan med fördel behandlas med enbart fysioterapi. Som fysioterapeut på RKC arbetar du tätt tillsammans med våra erfarna kirurger utifrån patientens behov för att kunna erbjuda vård i världsklass.

Vi söker nu en fysioterapeut till vårt team för en deltidstjänst; Vi söker dig som brinner för ditt arbete och trivs med att arbeta i dynamiska team. Du tar eget ansvar, är strukturerad, flexibel och nytänkande. Vi ser gärna att du bidrar med en positiv anda till gruppen och samarbetar för att nå gemensamma mål! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet. Välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev.

Frågor om tjänsten och ansökningar mailas direkt till enhetschef Louise Fredén: louise.freden@rkc.se

Vi söker sjuksköterska till vår vårdavdelning!

 Vill du vara med i vårt gäng? Vi är 10 sjuksköterskor och 6 undersköterskor som bemannar vår vårdavdelning från måndag morgon till lunchtid på lördagar. Vi söker SSK som vill arbeta främst dag och kväll, visst helgarbete förekommer (en fredagkväll samt en lördag förmiddag per månad). Vår klinik stänger 4 veckor på sommaren och under jul och nyår. Vi har friskvårdsbidrag och ett generöst pensionsavtal.

På RKC bedrivs främst elektiv vård och vi opererar patienter i alla åldrar från 18 år och uppåt. Vi har en mycket tacksam patientgrupp som kräver minimalt med hjälp efter sin operation.  Vi har korta vårdtider och ca 30 patienter vårdas på avdelningen under 1 vecka.

Vi söker dig som är en positiv, nytänkande, flexibel och vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor angående denna tjänst vänligen kontakta Enhetschef Anna Berg på nummer: 08-124 581 60 eller email: anna.berg@rkc.se

Vi söker steriltekniker!

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker, här finns en välfungerande operationsenhet med 3 operationssalar och en uppvakningsavdelning. Vår operationsenehet söker nu steriltekniker för en kombinerad tjänst som även kommer inkludera arbete på operationssal. Du är operationsundersköterska eller möjligen operationssjuksköterska och utbildad steriltekniker. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team. Du tar eget ansvar för ditt arbete, är strukturerad, noggrann och nytänkande. Vi ser gärna att du bidrar med en positiv anda till gruppen och samarbetar för att nå gemensamma mål!

Vid eventuella frågor vänligen kontakta enhetschef Åsa Stafverfeldt på nummer: 08-124 581 50/070-673 96 24 eller email asa.stafverfeldt@rkc.se

Vi söker Anestesisjuksköterska!

Just nu söker vi anestesisjuksköterska till vår operationsenhet! På RKC finns en välfungerande operationsenhet med 3 operationssalar och en uppvakningsavdelning. Vi erbjuder fördelaktiga arbetstider mån-fre och goda villkor. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som anestesisjuksköterska. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor vänligen kontakta enhetschef Åsa Stafverfeldt på nummer: 08-124 581 50/070-673 96 24 eller email: asa.stafverfeldt@rkc.se

Ansök här

Fyll i formuläret fullständigt och noggrant. Du kommer att få en bekräftelse till den e-postadress du angav i din ansökan.

Får du inget mail tittar du först i din spam-korg, och om du inte heller där hittar det kontaktar du oss på telefon 08-124 581 00.