Lediga tjänster

Vill du vara med och skapa högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus på Ryggkirurgiskt Centrum?

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker. Vi öppnade den 1 mars 2017 i nyrenoverade lokaler i Lill-Janshuset vid Sophiahemmet i Stockholm. Vi är drygt 55 anställda och bedriver mottagning med rehab, operation och vårdavdelning. 2021 utförde vi 1.500 operationer och tog emot ca 8.000 besök till vår mottagning i Lill-Janshuset. Vi är fortfarande i en expansiv fas och 2022 kommer vi att utöka vår mottagning ytterligare.Vi arbetar kontinuerligt med förbättrings- och utvecklingsarbete samt kompetensutveckling för våra anställda.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!

Vi söker Operationssjuksköterska

 

Vill du vara med och skapa högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus på Ryggkirurgiskt Centrum? RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker och här finns en välfungerande operationsenhet med 3 operationssalar och en uppvakningsavdelning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Du blir en del av ett nytänkande team som är verksamma i fräscha lokaler i Lilljanshuset vid Sophiahemmet. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska med fördelaktig arbetstid, måndag-fredag, inga röda dagar, och bra villkor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättrings- och utvecklingsarbete samt kompetensutveckling för våra anställda. Tillsammans skapar vi på RKC högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning operationssjukvård. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team. Du tar eget ansvar för ditt arbete, är strukturerad, noggrann och nytänkande. Vi ser gärna att du bidrar med en positiv anda till gruppen och samarbetar för att nå gemensamma mål!

Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor vänligen kontakta enhetschef Åsa Stafverfeldt:

08-1245 81 50
070-673 96 24
asa.stafverfeldt@rkc.se

Ansök här

Fyll i formuläret fullständigt och noggrant. Du kommer att få en bekräftelse till den e-postadress du angav i din ansökan.

Får du inget mail tittar du först i din spam-korg, och om du inte heller där hittar det kontaktar du oss på telefon 08-124 581 00.