Lediga tjänster

Vill du vara med och skapa högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus på Ryggkirurgiskt Centrum?

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker. Vi öppnade den 1 mars 2017 i nyrenoverade lokaler i Lill-Janshuset vid Sophiahemmet i Stockholm. Vi är drygt 55 anställda och bedriver mottagning med rehab, operation och vårdavdelning. 2021 utförde vi 1.500 operationer och tog emot ca 8.000 besök till vår mottagning i Lill-Janshuset. Vi är fortfarande i en expansiv fas och 2022 kommer vi att utöka vår mottagning ytterligare. Vi arbetar kontinuerligt med förbättrings- och utvecklingsarbete samt kompetensutveckling för våra anställda.

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker. Vi öppnade den 1 mars 2017 i nyrenoverade lokaler i Lill-Janshuset vid Sophiahemmet i Stockholm. Vi är drygt 55 anställda och bedriver mottagning med rehab, operation och vårdavdelning. 2021 utförde vi 1.500 operationer och tog emot ca 8.000 besök till vår mottagning i Lill-Janshuset. Vi är fortfarande i en expansiv fas och 2022 kommer vi att utöka vår mottagning ytterligare. Vi arbetar kontinuerligt med förbättrings- och utvecklingsarbete samt kompetensutveckling för våra anställda.

Välkommen med din ansökan till någon av våra annonserade tjänster, eller anmäl ditt intresse genom att skicka en spontanansökan!

Vi söker sjuksköterska till vår vårdavdelning

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker, vi växer nu och erbjuder en stimulerande arbetsplats tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Hos oss blir du en del av ett nytänkande team som är verksamma i nyrenoverade lokaler i det vackra Lilljanshuset vid Sophiahemmet, här kombineras toppmodernt sjukhus med vacker sekelskiftesmiljö!

Om tjänsten
Ditt arbete kommer att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Arbetsuppgifterna är varierande och du deltar i det fortlöpande kvalitetssäkringsarbetet. Vi har en mycket tacksam patientgrupp som kräver minimalt med hjälp efter operation. Vår klinik stänger 4 veckor på sommaren, under jul och nyår samt under påsk och midsommar. Röda dagar är du ledig. Vi har friskvårdsbidrag och ett generöst pensionsavtal.  Anställningsvillkor: Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vård och behandling i internationell toppklass
Vårt arbete bedrivs i linje med våra värdeord; Omtanke, respekt, nytänkande och tydlighet. För oss står högsta kvalitet tillsammans med ett professionellt och personligt omhändertagande alltid i centrum. Vår samlade kunskap och erfarenheter ligger till grund för den gemensamma vision vi har om hur högkvalitativ ryggvård ska bedrivas som ger nöjda patienter och remittenter. Vi ökar hela tiden vår kunskap och har ett arbetssätt som bygger på ständig förbättring av rutiner och patientsäkerhet. Vi strävar efter att omhändertagande och upplevelsen av vården hos oss alltid ska vara av absolut högsta kvalitet. Idag består verksamheten av ca 60 anställda, här bedrivs elektiv vård och vi opererar patienter från 18 år och uppåt.

Vem är du?

  • Du ser en utmaning och glädje i att arbeta i en ny och dynamisk verksamhet, med möjlighet att påverka ditt arbete
  • Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av ryggkirurgi, ortopedi eller akutsjukvård är meriterande
  • Du har en flexibel personlighet, är lösningsfokuserad och har lätt att kommunicera och samarbeta
  • Du är positiv och vill delta i kvalitets- och utvecklingsarbete

Nyfiken på tjänsten?
Kontakta Enhetschef Anna Berg på nummer: 08-124 581 60 eller email: anna.berg@rkc.se
Välkommen med din ansökan inklusive CV och personligt brev!

Vi söker inskrivningssjuksköterska

Ryggkirurgiskt Centrum är auktoriserat för Vårdval Ryggkirurgi i Stockholm. Det sker på uppdrag av Region Stockholm. Vi har också vårdavtal med de flesta av de stora försäkringsbolagen och tar även emot patienter från andra regioner.

Sedan mars 2017 har vi vår verksamhet i Lill-Janshuset vid Sophiahemmets Sjukhus. Här välkomnar vi våra patienter i helt nyrenoverade lokaler som kombinerar toppmodernt sjukhus med vacker sekelskiftesmiljö.

Idag består verksamheten av ca 60 anställda och vi söker en inskrivningssjuksköterska till vår inskrivningsfunktion och operationsplanering som vill bidra till vår utveckling och framväxt. Vi är ett härligt gäng som gillar att göra saker tillsammans och vi söker dig som vill bli en del av vår mottagningsverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Uppgiften som inskrivningssjuksköterska innebär att skriva in våra patienter inför kommande operation såsom Hälsa/Läkemedelsinformation/Social status/EKG/Provtagning. Klinisk erfarenhet och mottagningsarbete är meriterande. Du är delaktig i planering och korrigering av operationsprogrammet, telefonkontakt med patienter inför operation. Arbetet kräver nära samarbete med läkare, ansvarig chef och övrig personal. Vi använder Take Care som vårt journalsystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är tidigare operationskoordination, kirurgi, operation, dock ej ett krav.

Dina personliga egenskaper
Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Tjänsten kräver stor planeringsförmåga och samarbetsförmåga och många kontakter sker internt och externt. Du behöver ha förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter vid hög arbetsbelastning samtidigt som du är professionell i ditt bemötande. En organisatorisk förmåga med känsla för att se helhet och lösningar är viktigt för att klara arbetet. Att du har förmåga att lyssna, kommunicera och har flexibilitet att se möjligheter till förbättringar är egenskaper vi värdesätter högt.

Övrig information
Tjänsten avser HELTID dagtjänstgöring måndag till fredag. Tillsvidareanställning med 6 månaders provtjänstgöring. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag samt sjukvårdsförsäkring till alla våra anställda. Vi har kollektivavtal med Vårdföretagarna. Lön enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan till marie-louise.tegel@rkc.se   senast 2022-12-15
Tjänsten kan komma bli tillsatt före ansökningstiden slut.