Lediga tjänster

Vi söker Operationssjuksköterska och Anestesisjuksköterska!

Vill du vara med och skapa högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus på Ryggkirurgiskt Centrum? Just nu söker vi Operationssjuksköterska och Anestesisjuksköterska till vår operationsenhet!

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker, här finns en välfungerande operationsenhet med 3 operationssalar och en uppvakningsavdelning. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Du blir en del av ett nytänkande team som är verksamma i moderna lokaler i Lilljanshuset vid Sophiahemmet. Vi erbjuder fördelaktiga arbetstider mån-fre och goda villkor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättrings- och utvecklingsarbete samt kompetensutveckling för våra anställda. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård respektive operationssjukvård. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som anestesi/operationssjuksköterska. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team. Du tar eget ansvar för ditt arbete, är strukturerad, noggrann och nytänkande. Vi ser gärna att du bidrar med en positiv anda till gruppen och samarbetar för att nå gemensamma mål! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vid eventuella frågor vänligen kontakta enhetschef Åsa Stafverfeldt på nummer: 08-123 45 81 50/070-673 96 24 eller email: asa.Stafverfeldt@rkc.se

Ansök här

Fyll i formuläret fullständigt och noggrant. Du kommer att få en bekräftelse till den e-postadress du angav i din ansökan.

Får du inget mail tittar du först i din spam-korg, och om du inte heller där hittar det kontaktar du oss på telefon 08-124 581 00.