Lediga tjänster

Vill du vara med och skapa högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus på Ryggkirurgiskt Centrum?

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker, vi erbjuder en stimulerande arbetsplats tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Hos oss blir du en del av ett nytänkande team som är verksamma i moderna lokaler i Lilljanshuset vid Sophiahemmet. Vi erbjuder fördelaktiga arbetstider och goda villkor.
Vi arbetar kontinuerligt med förbättrings- och utvecklingsarbete samt kompetensutveckling för våra anställda.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!

Vi söker Operationssjuksköterska och Anestesisjuksköterska

Två av våra kollegor har valt att vidga sina vyer. Vi önskar dem lycka till med nya roliga utmaningar. Därmed söker vi nu 2 nya kollegor.

RKC är en av Sveriges modernaste ryggkliniker och här finns en välfungerande operationsenhet med 3 operationssalar och en uppvakningsavdelning.

Om tjänsterna; Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska/ anestesisjuksköterska, heltidstjänster med fördelaktig arbetstid och goda villkor. Tillsammans skapar vi på RKC högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus.

Kvalifikationer; Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård respektive operationssjukvård. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som anestesi/operationssjuksköterska.
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team. Du tar eget ansvar för ditt arbete, är strukturerad, noggrann och nytänkande. Vi ser gärna att du bidrar med en positiv anda till gruppen och samarbetar för att nå gemensamma mål!

Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor vänligen kontakta enhetschef Åsa Stafverfeldt

08-1245 81 50
070-673 96 24

asa.stafverfeldt@rkc.se

Ansök här

Fyll i formuläret fullständigt och noggrant. Du kommer att få en bekräftelse till den e-postadress du angav i din ansökan.

Får du inget mail tittar du först i din spam-korg, och om du inte heller där hittar det kontaktar du oss på telefon 08-124 581 00.