Facebook logotyp Linkedin logotyp   Vårdguiden logotyp
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Rehab

Rehab på RKC

Alla fysioterapeuter på RKC har lång erfarenhet av patienter med ryggrelaterade besvär, innefattande diagnostik, behandling och rehabilitering. Vi arbetar ständigt med en samsyn vad gäller patientens roll och möjlighet till egen insats i valet av åtgärd för att minska eller få bort symtom. Patientens egen delaktighet och förståelse för sitt tillstånd ser vi som en förutsättning för att lyckas på både kort och lång sikt. Redskapen för patientens behandling utformas i samråd med fysioterapeuten, och i vissa fall även med ryggkirurg, allt baserat på den enskilde patientens tillstånd och förutsättningar. Samtliga fysioterapeuter på RKC har gedigen vidareutbildning inom ryggrelaterad vård och vi fortsätter att hela tiden ta del av nya rön och forskningsresultat. Du som patient kan därför alltid känna att du får bästa möjliga vård hos oss på RKC. Vad som även stärker vårdkvalitén är de korta kommunikationsvägarna mellan fysioterapeut/kiropraktor, kirurg och annan vårdpersonal som utnyttjas vid behov. Vi tar emot patienter för bedömning och behandling från de flesta försäkringsbolag och tar  även hand om rehabiliteringen av landstingspatienter som har opererats hos oss. Vill du komma hit kan du kontakta ditt försäkringsbolag. 2019 börjar vi som ett led i vår utveckling att arbeta med FRISQ-appen, läs mer om den nedan.

FRISQ

Forskning och utveckling är viktigt för oss. För att optimera vården har RKC tillsammans med FRISQ utvecklat en app, den första i sitt slag inom ortopedisk ryggvård. Via appen kan patienten följa hela sin vårdprocess via en smartphone / I-pad / läsplatta. Syftet är göra information tillgänglig, att ge en tydliga översikt av planerade möten och hela patientens rehabiliteringsprocessen samt att enkelt kunna utvärdera hur det går för våra patienter. Vi kommer kunna skapa unika vårdplaner i samråd med våra patienter där målet och vägen till målet går att följa och utvärdera.

Vi är övertygade om att en trygg, välinformerad och engagerad patient har de bästa förutsättningarna för ett gott resultat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.