FRISQ

För att underlätta för dig att följa med i din behandlingsplan inför, under och efter din operation eller rehab hos oss har vi tagit fram en helt unik webbtjänst tillsammans med företaget FRISQ.

I FRISQ för patienter kan du bl.a. läsa viktig information, få instruktioner om förberedelser inför din operation och möjlighet att svara på formulär innan och efter din operation. Att använda FRISQ är helt kostnadsfritt och du får tillgång till tjänsten via sms. Du kan använda FRISQ på din smartphone, din dator eller dina surfplatta. Notera att du behöver mobilt BankID för att använda tjänsten.

För närvarande finns FRISQ tillgänglig endast för vissa av våra patienter då den är under utveckling. Vår målsättning är att webbtjänsten i framtiden skall kunna användas av alla patienter som kommer till oss.

Fråga din vårdgivare om du vill veta mer!

FRISQ i mobilen

Få tillgång till din vårdplan direkt i mobilen

Med hjälp av FRISQ får du tillgång till din vårdplan direkt i mobilen, din dator eller surfplatta. Du får värdefull information om bokade tider och förberedelser, checklistor och tips inför ditt besök. Du kan även fylla i och dela information med din vårdgivare om ditt mående och få tips inför och efter din operation eller rehabilitering. Ett smidigt sätt för dig som patient att få samlad information och att kunna delta aktivt i din behandling.

Vi hoppas och tror att detta kommer bidra till att du som patient känner dig välinformerad och förberedd inför din operation här hos oss.

Så kommer du igång

När du har fått beslut om operation på RKC får du ett sms med en länk till FRISQ. Du kan också klicka på https://frisqpatient.se eller scanna QR-koden för att logga in direkt i FRISQ.

Väl inne i FRISQ har du som patient hos RKC en tilldelad plan från din vårdgivare. Observera att du endast kan logga in i FRISQ om du har fått en tilldelad behandlingsplan av din vårdgivare på RKC. När du har loggat in visas dina aktiviteter för dagen samt kommande aktiviteter. I menyn hittar du ett dokumentbibliotek där du kan ta del av tidigare informationsdokument som vi delat med dig.

FRISQ QR

Hoppas du uppskattar FRISQ. Återkoppla gärna till oss om du har synpunkter på hur webbtjänsten fungerar eller dess innehåll!