Facebook logotyp Linkedin logotyp   Vårdguiden logotyp
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Närbild på en ryggkirurg under en operation.

Om oss

Bland grundarna till Ryggkirurgiskt Centrum är fyra ryggkirurger, alla med lång erfarenhet inom ryggkirurgi. De har också arbetet tillsammans länge på andra kliniker tidigare. Alla har också forskarutbildning med genomgången disputation vid Karolinska Institutet respektive Uppsala Universitet.

Vår Vision

Att bedriva högkvalitativ ryggvård som ger nöjda patienter och nöjda remittenter. Med arbetssätt för att hela tiden förbättra rutiner och patientsäkerhet vill vi kunna erbjuda ett professionellt omhändertagande i alla led. För mer läsning, se KVALITET OCH MILJÖ. Vi bedriver också forskning med koppling till bl.a. Karolinska Institutet, vilket också är en förutsättning för att utveckla vård och ha tillgång till det senaste som presenteras inom vetenskapen. För mer läsning, se FORSKNING.

Ett auktoriserat vårdbolag

Ryggkirurgiskt Centrum är auktoriserat för vårdval ryggkirurgi i Stockholm. Arbetet inom vårdval ryggkirurgi sker på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi har också vårdavtal med de flesta av de stora försäkringsbolagen och tar även emot patienter från andra landsting.

Verksamheten är sedan mars 2017 förlagd till Lill-Janshuset vid Sophiahemmet Sjukhus. Lill-Jans huset byggdes 1912 och har sedan använts som sjukhus (Allmänna BB) och senast som kontor för Riksidrottsförbundet. För mer läsning, se HISTORIA. Våra lokaler är helt nyrenoverade och är en kombination av toppmodernt sjukhus och vacker sekelskiftesmiljö.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.