Vi söker en anestesiolog på 75–100%

Vill du vara med och skapa högspecialiserad vård av högsta kvalitet med patienten i fokus på Ryggkirurgiskt Centrum?

Om oss:
Ryggkirurgiskt Centrum (RKC) är en av Sveriges mest moderna ryggkliniker och en föregångare inom högspecialiserad vård av högsta kvalitet. Vår operationsenhet består av tre operationssalar och en uppvakningsavdelning som bemannas av erfarna anestesisjuksköterskor. Hos oss arbetar ett team bestående av tolv kirurger och två narkosläkare med gedigen bakgrund inom både forskning och klinik, tillsammans med specialiserad fysioterapeuter och vårdpersonal.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker nu en specialist i anestesi och intensivvård på 75–100%. Som anestesiolog på RKC kommer du att ansvara för preoperativa bedömningar av samtliga patienter och närvara vid sövning och på uppvaket. Vi tar emot vuxna patienter för elektiv ryggkirurgi från hela Sverige med ASA 1–3 och har en dygnetruntöppen vårdavdelning. Vi vill optimera operationsprocessen därför söker vi nu en till anestesiolog. Du kommer att arbeta i team med erfarna narkossköterskor. Arbetstiden är måndag till fredag utan röda dagar. Viss telefonberedskap förekommer men ingen jour. Vi har stängt fyra veckor på sommaren och två veckor vid jul. Friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring ingår.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialist i anestesi och intensivvård med några års erfarenhet av större kirurgi, eftersom du vissa dagar kommer vara ensam anestesiolog på plats. Du bör vara trygg i din roll, trivas med att arbeta i team och ta eget ansvar för ditt arbete, vara strukturerad, noggrann och nytänkande. Vi ser gärna att du bidrar med en positiv anda till gruppen och samarbetar för att nå gemensamma mål!

Kontakt:
Välkommen att kontakta Verksamhetschef Martin Skeppholm för mer information eller för att skicka din ansökan.

mobil: 070-3669897 eller via e-post: martin.skeppholm@rkc.se.

Sista ansökningsdag är 30 juni 2024

Läs gärna mer om oss här

RKC Verksamhetsbilder Fotograf Karin Boo-26